Щодо обов’язкового подання карток моніторингу проектів

Шановні команди проектів програми Темпус VI, нагадуємо щодо необхідності подання карток моніторингу запровадження проектів програми Темпус в Україні.
Картки мають бути подані до 10 липня 2015 р. Форма для заповнення картки додається, її також можна завантажити з веб-сайту http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/153-2002-%D0%BF/page2
Картки моніторингу подаються за період з 1.01.2015 по 30.06.2015, незалежно від того, чи є проект зареєстрованим в Україні, чи ні. Незалежно від кількості партнерів, подається одна картка на проект.
Оригінали карток мають бути надіслані поштою до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України http://erasmusplus.org.ua/tempus-iv/instruktsii/194-obov-iazkove-podannia-kartok-pivrichnoho-monitorynhu-proektiv-shchorichnykh-zvitiv-ta-pidsumkovykh-zvitiv.html
скановані версії карток моніторингу мають бути надіслані по email та поштою до відділу технічної допомоги країн ЄС Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (doroshenko@me.gov.ua) і в копії до бенефіціара всіх проектів програми Темпус – Міністерства освіти і науки України (shchitka@gmail.com), Національного Еразмус+ офісу в Україні (office@erasmusplus.org.ua).
Звертаємо вашу увагу, що проекти програми Темпус мають бути обов’язково зареєстровані в Україні, як проекти міжнародної технічної допомоги (рекомендовано на початку діяльності). Це, серед іншого, дасть можливість на пільги і звільнення від податку на прибуток, ПДВ, митних зборів, звільнення від обов’язкового продажу 75% валютних надходжень на рахунки університету; також звертатись у разі необхідності до відповідних органів щодо сприяння вирішенню проблем (затримок оплати рахунків, закупівлі обладнання тощо).
Склад реєстраційного пакету описаний тут – http://www.erasmusplus.org.ua/tempus-iv/instruktsii/193-derzhavna-reiestratsiia-proektiv-yevropeiskoho-soiuzu-v-ukraini-zvilnennia-vid-splaty-pdv-myta.html
Проекти, що отримали реєстраційні картки, зазначені в таблиці (дивіться додаток). Будь ласка, повідомте нас, якщо ваш проект був зареєстрований, проте цього не зазначено в базі проектів.
Для уникнення проблем, затримок, перешкод і інших викликів виконання проектів запрошуємо ознайомитись з інформацією: http://erasmusplus.org.ua/tempus-iv/instruktsii.html

Також нагадуємо про важливість поширення новин, заходів і результатів проектів через веб-сайт університету і Міністерства освіти і науки України.
Завжди готові проконсультувати і запрошуємо звертатись.

Із вдячністю за вашу роботу і співпрацю, команда Національного Еразмус+(Темпус) офісу в Україні

Попередня Презентація можливостей участі професійно-технічних освітніх закладів в рамках програми Еразмус+ ...